U trendu

Najpoznatija „žena mačka“ izgleda zastrašujuće, ali i dalje tvrdi da nikada ništa nije operisala

Džoselin Vildenštajn jedna je od poznatih dama koje su gotovo neprepoznatljive zbog estetskih korekcija. Ova je 82-godišnjakinja sa svojim promenama krenula vrlo rano pa je već u mladim danima ‘transformisala’ izgled.

– Kad pogledamo moje fotografije iz mlađih dana, mislim da sam možda bila lepša tada. Kad smo mladi, postoji određena svežina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete na meni naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos – izjavila je svojevremeno Džoselin. Iako je njeno lice kako tvrde mnogi pomalo zastrašujuće, i dalje ima sjajnu figuru.

Njen 21 godinu mlađi verenik i modni dizajner Lojd Klein takođe tvrdi kako se nije podvrgnula nijednom zahvatu.

– Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom ‘žena mačka’ jer je Džoselin uvek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije uradila sa svojim licem. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas – uvereno je tvrdio u nekoliko navrata.

Par živi u Majamiju otkad je Džoselin proglasila bankrot jer se, iako je svojevremeno čak imala i majmuna kapucina za kućnog ljubimca, našla bez prebijenog novčića i morala je da podnese zahtev za stečaj. Ona se proslavila 90-ih kada se nakon 21 godine braka razvela od poznatog trgovca umetninama Aleka Vildenštajna, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dve milijarde dolara.

S Lojdom je 2016. godine izazvala incident kada su uhapšena zbog burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svojem domu, ali oni su odbacili sve navode o tuči, a vidljive povrede na telu pokušali su da opravdaju tvrdnjom da su bili nespretni tokom strastvenog seksa.

Prema pisanju američkih medija, Džoselin je od milijardi iz razvoda ostalo tek 10 miliona dolara. Mnogi tvrde da je Lojd samo iskorišćava zbog bogatstva, koje mu je pomoglo u dizajnerskoj karijeri i da je zapravo homoseksualac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar