U trendu

Najpoznatiji srpski jutjuber pokazao koliki PDV plaća i svi su u šoku (video)

Najpoznatiji srpski influenser Baka Prase već par godina dobro zarađuje od Instagrama, Jutjuba i pojavljivanja na raznim događanjima, nije bilo poznato koliko tačno zaradi. A u pitanju su milioni!

S obzirom na to da su ga neki javno prozvali da poput mnogih javnih ličnosti zarađuje na crno, da ne plaća porez i da od društvenih mreža ne može da zaradi ništa, Baka je iskoristio priliku da pokaže PDV koji je, kako tvrdi, uplatio na mesečnom nivou.

Influenser, čije je pravo ime Bogdan Ilić, najpre je zaratio s mladim kolegom koji se predstavlja kao Voyage, a koji je u jednoj emisiji napao sve Jurjubere koji se bave muzikom.

Baka Prase mu je odgovorio snimkom na Jutjubu, u kom je i pokazao priznanicu za septembar 2019. kojom je platio preko 653 hiljade dinara (preko 5.500 evra) PDV-a.

„Ti još uvek sigurno radiš na crno, nastupaš i dobiješ 300 evra u džep, a misliš da praviš neki profit. Znači, druže, ovo je profit! PDV za moja mesečna primanja, znači 20 posto od ukupne zarade je bio 653.390 dinara. E, to je profit!“ rekao je Baka Prase uz uplatnicu na kojoj se vidi navodno uplaćeni iznos PDV-a.

A to konkretno znači da je njegova zarada u septembru iznosila preko 3,2 miliona donara, ili skoro 27.700 evra.

1 komentar
  1. Anonimni

    Covek pred penzijom i mlada plavusa imali udes usred BG-a. Naravno, plavusica kriva i nudi da plati tipu bez da zovu policiju. Pogledaju zajedno, na puntu osteceno krilo, far, branik, sve zajedno moze da kosta 300-350 e, ona mu galantno daje 500. Covek iznenadjen, zna da steta na njenom Porscheu mora da kosta vise, pa se usudi da pita devojku cime se bavi, kad je tako galantna i lezerna. Oralnim seksom, odgovori ona bez blama. „Izvinite, stariji sam covek, jel’ to pusenje?“. „Ne gospodine, pusenje je ono cime ste se Vi bavili prethodnih 20-30 god Vaseg zivota. Ja se bavim oralnim seksom.“

Napišite komentar