U trendu

Najteži trenuci: Ronaldova majka bori se za život (foto)

Dolores Aveiro (64), majka jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, ponovo vodi najtežu životnu borbu. Rak joj se ponovo vratio i nedavno je operisana u Madridu, a sada ide na zračenja.

– Borim se za život – izjavila je Dolores za španske medije, a tužnu vest o svom zdravlj usaznala je nekoliko dana pre sinovljevog 34. rođendana.

Dolores je prvi rak dojke pobedila 2007. godine. Dve godine kasnije, Kristijano je bolnici koja je njegovoj majci spasila život donirao više od 100 hiljada evra. Finansirao je gradnju centra za borbu protiv raka u svojoj rodnoj Madeiri.

Dolores Aveiro je najvažnija žena u Ronaldovom životu. Uz njega je bila tokom svih uspona i padova u karijeri, a posebnu podršku mu je pružila kada se našao pod teškim optužbama za silovanje u Las Vegasu. Učestvuje u svim važnim Kristijanovim odlukama, a navodno ni njegove devojke nisu imale šanse ako ih majka nije odobrila.

View this post on Instagram

Abençoado ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Godinama se brinula o Ronaldovoj decu, a trenutnu sinovljevu devojku i majku njihovo dvoje dece Georginu Rodrigez, obožava i stalno na društvene mreže postavlja fotografije sa njom i unucima.

Iako zahvaljujući sinu živi luksuznim životom, odrasla je u siromaštvu. Njen muž i Ronaldov otac Žoze Dinis Aveiro bio je alkoholičar, a Dolores je jednom prilikom priznala da je zbog oskudnih životnih uslova (četvoro dece je delilo jednu sobu), razmišljala i o pobačaju kada je bila trudna sa Kristijanom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар