Naručila je seksi kostim preko interneta, a kada ga je obukla, odmah je zažalila (foto)

Lisa Vilijamson, 28-godišnja majka dvoje dece iz Edinburga, želela je da ovog Božića zablista u seksi prazničnom izdanju. Zbog toga je preko ebeja naručila kostim koji je izgledao vrlo primamljivo na fotografiji.

Međutim, više puta smo imali prilike da vidimo da ono što se prodaje na internetu nije ni približno slično onome što zaista stigne na kućnu adresu. Naročito kada se radi o odeći koja na fotografijama izgleda kao za modnu pistu.

Lisa Williamson couldn't believe how different the garment looked on her compared to the picture.

Gepostet von LADbible am Donnerstag, 6. Dezember 2018

Lisa je odlučila da „rizikuje“ i za sedam funti naručila seksi božićni kostim koji je nameravala da obuče za trening plesa na šipki. Kada je primila naručenu odeću, umesto sreće i oduševljenja, usledilo je razočaranje, ali i smeh. Čim je otvorila paket, primetila je da nešto nije kako treba. Odeća nije izgledala glamurozno kao na fotografijama već jeftino, a i veličina je bila premala iako je naručila pravi broj. Ipak, odlučila je da isproba kostim i rezultat je – urnebesan!

Gledajući se u tom, nimalo seksi izdanju, odlučila je da nasmeje svoje prijatelje i porodicu i „ponižavajuće“ fotografije objaviti na Fejsbuku.

„Ono kada čekate dugo da dođe paketić s onim što ste naručili, a dobijete nešto što nema veze s predmetom koji ste platili… Jedino je boja ista.“ Napisala je to Lisa uz fotografije koja je zaista nasmejala mnoge koji su joj ostavili popriličan broj lajkova i smajlića.

Neki su komentarisali da je veličina kostima premala i da bi trebalo da naruči veći broj, neki da oblik njenog tela nije za ovakav odevni predmet. Lisa je objasnila da je u opisu prodavac naveo da je ovaj kostim vrlo udoban za nošenje, da odlično stoji i da je odličnog kvaliteta. Lisa se, naravno, s tim ne slaže. Zatražila je povraćaj novca ali joj je prodavac ponudio tek trećinu od iznosa, ali i „velikodušno ponudio“ da zadrži naručeni kostim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.