Naručila savršenu komodu za svoj dom, a onda u čudu gledala ono što je stiglo

Kupovina preko interneta može biti vrlo nezgodna ako ne obratite pažnju na sve karakteristike proizvoda koji želite da kupite. Ovu lekciju je na teži način naučila i jedna Britanka. Ona je tražila savršenu i jeftinu komodu za svoj dom koju može restaurirati po svom ukusu. Nakon duge potrage naišla je na onakvu kakvu je htela, i to za samo 17 funti, prenosi Miror.

Naručila je komodu, ali nije shvatila da je pogrešila sve dok šarena komodica nije stigla na kućnu adresu. Ubrzo nakon primanja narudžbe podelila je svoju grešku na društvenim mrežama, gde su je mnogi korisnici podržali jer se i njima dogodilo isto, ali je svejedno sve nasmijala.

Zaslepljena odličnom cenom, zaboravila je da proveri dimenzije komode. U ovu stane nekoliko pari čarapa ili donjeg rublja, a to nije ono što je želela.

„Želim da vas malo nasmejem. Kupila sam preko interneta nešto za šta sam mislila da je odličan popust, komoda od 17 funti na Grouponu. Naravno, nisam pogledala koje je veličine, izgledala je veliko na fotografijama“, napisala je korisnica.

Ispostavilo se da je u odličnom društvu jer su korisnici nastavili da komentarišu i opisuju svoje greške.

„Napravila sam istu grešku, ali srećom, moja ćerka je obožava, u njoj drži lakove za nokte i šminku“, dodala je druga korisnica.

Ovo nije prva ni poslednja reklama na internetu koja vas može zavarati pa je vrlo važno pročitati kompletan opis proizvoda, a ako i posle toga niste uvereni, postavite pitanje prodavcima o proizvodu koji vas zanima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.