Našli ste novčić na ulici? Nije svejedno koji, svaki ima svoju simboliku

Znakovi iz duhovnog sveta dolaze u mnogim oblicima i odgovor na pitanje o značenju koje pronalazak novčanice ili sitnih para ima za vas morate sami da spoznate.

Ako hodate gradom i naletite na novčić ili novčanicu na zemlji, verovatno ćete se sagnuti i pokupiti ih uz osmeh, a da zapravo niste svesni činjenice da bi to moglo imati i dublje duhovno značenje. To se događa zato što Svemir čini da se to dogodi, stiže vam kao odgovor za nešto što priželjkujete, za šta ste zamolili. To može biti i znak vašeg anđela čuvara da ne zanemarujete svoju vrednost ili poruka da vaša voljena preminula osoba misli na vas.

Evo šta bi moglo da pomogne da dođete do odgovora. Kad pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao, jer ona obično ukazuje na suštinu poruke. Takođe, pogledajte iznos, odnosno broj koji se nalazi na novčanici ili kovanici i proverite šta vam taj broj govori. Posmatrajte to kroz prizmu numerologije: neki brojevi možda samo žele da vas podsete da ostanete pozitivni, drugi mogu da budu znak da usporite i razmislite o tome kako tumačite stvari, jer biste uz neke promene možda mogli doći do rešenja i toga da se stvari okrenu u vašu korist. Pritom je važno znati osnovno značenje brojeva, kako biste mogli da protumačite poruku:

Novčić sa brojem 1

Broj jedan je povezan sa novim početkom. To je signal za nove ideje, ali može da znači i uspeh, dostignuća i napredak. Pronalaženje novčića znači da vas vaši anđeli i duhovi vode i usmeravaju da donesete uspeh vašoj novoj ideji i govore vam da ostanete pozitivni.

Pored toga, broj jedan takođe znači jedinstvo – to bi mogao da bude podsetnik da ste povezani sa duhovima i vašim voljenima. Ne samo to, to znači da možete da se oslobodite straha i počnete ispočetka.

Novac sa brojem 2 (20, 200)

Ovaj broj nosi poruku da je nezavisnost važna, ali ima svoje granice. Oko nas su i drugi ljudi, tako da je druga lekcija o tome da postanete važan deo grupe – manje grupe kao što su porodica ili prijatelji, ili veće kao što su zajednica ili poslovni sastanci.

Osoba koja pronađe novčić sa brojem 2 mora da nauči da se prilagođava, da služi i da razmatra druge ljude sa kojima je povezan na različite načine iu različite svrhe. Stoga ona mora naučiti važnost odnosa sa drugima i usvojiti ideju saradnje.

Druga značenja: dualnost, distribucija, polaritet, izbor, trudnoća, saradnja, usluga, harmonija, podrška, čekanje, diplomatija, strpljenje, vidovitost, intuicija, prilagodljivost, empatija, partnerstvo, posrednik, poređenje, prijemčivost, pomoćnik, kolekcija, reprodukcija, uravnotežen suprotnost, podsvesno pamćenje, pozitivnost i negativnost.

Novac sa brojem 5 (50, 55, 500)

To vam govori da ima vremena za širenje, rast, suočavanje sa promenama, neočekivanim događajima i avanturama. Ovo obično daje osobi zamah za bilo koji pravac, sposobnost da postigne skoro sve što prilike dozvoljavaju. Život može biti veoma uzbudljiv. Ali lekcija je mnogo teža: čovek mora da nauči da konstruktivno koristi slobodu.

Poruka je da ne smete da trošite svoje brojne talente, niti da zloupotrebljavate mogućnosti koje vam se pružaju; ne smete se prepustiti zadovoljavanju samo fizičkih zadovoljstava – hrani, seksu, alkoholu, drogama. Osoba ne sme da protraći ili rasprši svoj potencijal i završi u frustraciji. Ona mora da podigne svoju egzistenciju na viši nivo, koristeći svoju slobodu na produktivan način.

Ostala značenja: avantura, promena, sloboda, istraživanje, raznolikost, senzualnost, nevezanost, znatiželja, iskustvo, periodičnost, tragač znanja, učitelj znanja, putnik, mašta, nevinost, zaigranost.

Novac s brojem 10 (100, 1000.)

Broj 10 je broj buđenja koji traži od vas da obratite pažnju, to znači da bi trebalo da verujete instinktima i krenete napred sa svojom odlukom. To takođe znači da imate podršku duhova i stvari će funkcionisati i odigrati se onako kako želite.

Treba da se oslobodite svakog straha koji preplavljuje vaše srce jer vas duhovi gledaju i pomažu vam u mnogim stvarima. To znači da ćete doživeti pozitivne promene koje želite da postignete u vašem životu. Trebali biste da ostanete usresređeni na svoj cilj i postići ćete uspeh, donosi portal Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.