U trendu

Našoj Krstarici danas je 25. rođendan!

Još jedan rođendan… Ova godina je prošla brže nego prethodna. Sve se ubrzava, samo jurite – a ne znate gde. Informacije se samo ređaju i jedna drugu prestižu. Treba odabrati.

Mi ćemo se i dalje truditi da budemo pravi i vaš omiljen odabrani portal. Poverenje se teško stiče, a mi vaše želimo da zadržimo.

Mi ne verujemo u čuda i zato opstajemo. Dajemo ono što tražite – i to brzo i tačno. Samo zato čestitamo sebi rođendan, jer to nije niti lako, niti uvek jednostavno.

Trajemo zato što uvek donosimo istinu i na vreme vas obaveštavamo o svemu, kako biste se lakše snalazili. Rado savetujemo kako da rešite neke probleme u domaćinstvu i kako da prevaziđete teškoće, koje možete nekada i sami da rešite. Mi smo tu samo da Vam pomognemo.

Vesti vam prezentiramo bez tumačenja – a vi ih tumačite. Ne navodimo na pogrešan trag, niti vam dajemo podatke koji su neprovereni samo da bismo podigli posetu. Kod nas čitate vesti novinske agencije koje prenosimo brzo i neizmenjeno.

Vreme koje dolazi biće drugačije. I sami već osećate nagoveštaje tih promena, ali moramo verovati u dobro…

Podsećamo vas da je Krstarica najveća internet zajednica u Srbiji već 25 godina sa 2,5 miliona posetilaca mesečno (izvor: Google Analytics, februar 2024. godine).

Forum Krstarice je najveći forum u Srbiji. Sadrži preko 44 miliona poruka i na njemu možete slobodno, bez ustezanja i cenzure, da iznosite svoje mišljenje i stavove o svemu što se događa oko nas.

Tu je i jedinstvena Pričaonica, na kojoj možete da razgovarate uz tekst, sliku i zvuk.

Krstarica ima rečnik po kome smo prepoznatljivi i koji ume da prevede tekst sa 50 svetskih jezika na srpski i obrnuto.

Krstarica će vam reći šta kažu zvezde i šta možete da pogledate na televiziji.

Krstarica je mnoge naučila da kuvaju, mnogima je dala i savet kako da sretnu srodnu dušu i drage osobe, objasnila neke fenomene, a ponekad i bila lekar za prvu pomoć. Krstarica je uvek nenametljivo pomogla svojim znanjem i dovitljivošću da nešto sazna pre svih i stavi na uvid svoje saznanje, vama koji joj verujete.

Mnogi su počeli da razmenjuju misli na Krstarici razgovarajući o svemu što ih muči i poveravali svoje probleme Krstarici. Na Krstarici uvek ima za svakog ponešto. Naša Pričaonica je otvorena i noću i danju. Uvek smo tu da vas saslušamo.

Ako već niste – postavite Krstaricu za početnu stranu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (71)