Natalija je jedna od najjačih žena sveta: Zaprepastićete vas kako je nekad izgledala

Ruskinja Natalija Kuznjecova jedna je od najsnažnijih žena sveta. Višestruka je svetska prvakinja – trenutno ima titule u armliftingu, bench pressu i deadliftu – međutim sve do pre 15 godina niko nije mogao da pretpostavi da će mršava tinejdžerka tako daleko dogurati u konkurenciji bodibildera.

Kako i bi, Ruska amazonka, kako je danas mnogi zovu, bila je tek krhka devojčica, koja je izgledala kao da je malo snažniji vetar može oduvati. Danas Kuznjecova teži oko stotinak kilograma, a iako joj je celo telo impresivnog izgleda na kom bi joj pozavideli mnogi momci, ova 29-godišnja bilderka kaže da joj je omiljeni deo tela biceps, čiji je obim impresivnih 49 centimetara.

Kako je to postigla, Kuznjecova je upravo prikazala u prilogu snimljenom za YouTube kanal Truly, a s novinarima je podelila i fotografije koje su dokaz neverovatnom preobražaju koji je doživela tokom svojih dvadesetih godina.

Na svom profilu na Instagramu uglavnom nerado deli uspomene iz tinejdžerskih dana, ali je ipak objavila jednu fotografiju iz 2007. godine, s letovanja u Sočiju, kada je imala 16 godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.