U trendu

Ne bacajte novac na sprejove i kreme: Samo jedite ovu namirnicu i krpelji će bežati od vas

Krpelji su zaista opasne štetočine koje mogu preneti opasne bolesti. stoga nije iznenađujuće što svi traže način da oteraju ove parazite. ispostavilo se da je idealno rešenje nešto što svako ima kod kuće.

Zauvek ćete oterati krpelje

Sezona krpelja je brzo došla.Ovi mali paraziti uprkos svojoj maloj veličini mogu biti izuzetno opasni. Prenose mnoge bolesti, uključujući i lajmsku bolest, koja može biti fatalna po život.

Postoji mnogo preparata koji nas štite od ovih insekata. u apotekama i drogerijama se nude masti, kreme i sprejovi. nažalost, nisu svi u potpunosti efikasni. Stoga vredno koristiti jedan kućni lek koji će nam pomoći da se zaštitimo od ove opasne napasti.

Ovaj kućni lek će vam pomoći da se zaštitite od krpelja

Primena belog luka se pokazala kao pouzdano rešenje, čiji intenzivan miris zauvek odbija krpelje. Ako se ovo povrće redovno koristi i dodaje u jela, ovi paraziti neće želeti da budu u vašoj blizini.

U idealnom slučaju, trebalo bi da jedem najmanje čen belog luka svaki dan. To nije samo odličan način borbe protiv krpelja, već i prava vitaminska bomba za naše telo.

Ovo povrće takođe možete naneti direktno na kožu pre odlaska u prirodu, time ćete pojačati efekat i biti 100% zaštićeni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.