U trendu

Ne pamtite kada ste zadnji put imali seks? Evo kako to pozitivno utiče na život, iznenadićete se!

Da li se slučajno uzdržavate od seksa? Evo i nekih dobrih strana apstinencije na život.

Ako ste nedavno izašli iz duge veze ili jednostavno ne uživate u intimnim odnosima, donosimo vam pozitivne aspekte apstinencije koje možete iskoristiti dok traje.

Iako seks jača srce i produžava život, i periodi bez seksa imaju svoje prednosti, posebno za mentalno zdravlje. Dodatno vreme je odlična prilika da radite na sebi i svojoj fizičkoj kondiciji.

1. Bolja forma, više samopouzdanja

Tokom seksa, žene mogu biti nesigurne u vezi sa svojim telom, pitajući se da li su dovoljno atraktivne, što utiče na njihovo samopouzdanje.

Period bez seksa menja prioritete, omogućavajući vam da se koncentrišete na dovođenje svog tela u željeni oblik. Poboljšanje fizičke forme definitivno će povećati vaše samopouzdanje i unaprediti način na koji doživljavate sebe.

2. Prilika da istražite sopstveno telo

Vreme bez seksa je sjajna prilika da istražite svoje telo. Najviše koristi od ovoga mogu imati oni koji nikada nisu doživeli vrhunac sa partnerom, jer sada mogu otkriti šta ih uzbuđuje, a šta ne.

3. Nema drame ni straha od trudnoće

Život u paru, uprkos svojim prednostima, može biti vrlo naporan. Partneri moraju međusobno da usklađuju obaveze i prave kompromise, što uključuje i seksualni život. Bez seksa, ne morate brinuti o tome, niti se plašiti neželjene trudnoće.

4. Više ćete ceniti seks

Period apstinencije vas uči da više cenite seks. Kada se konačno završi, intimni trenuci će biti intenzivniji nego ikada ranije, posebno ako primenite veštine koje ste naučili istražujući svoje telo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.