Ne plašite se: Ovih 5 ženskih „nesavršenosti“ muškarcima su potpuno seksi

Uprkos svim ‘naučnim’ studijama koje se neprestano pojavljuju i sugerišu da su ‘simetrija’ ili ‘harmonija’ univerzalno privlačne, muškarci i dalje spavaju, izlaze i žene se s ‘nekonvencionalno privlačnim’ ženama svaki dan.’

U stvari, često su ženine ‘nesavršenosti’ ono što je čini privlačnom.

– Ko želi biti s nekim ko svaki dan mora ustati u 6 ujutro da bi izgledao potpuno savršeno, a to je ionako nemoguće – kaže jedan autor za Your Tango.

Ovih 5 ‘ženskih nesavršenosti’ uopšte nisu nesavršenosti, već deo same žene:

1. Kukasti nos
Tvoj profil je kraljevski i prekrasan, poput egipatske božice, i… takav je, kakav je. Idemo dalje.

2. Meki stomačić
Ako ste žena i ikada ste imali seks s muškarcem, možda ste primetili da vas ponekad volimo zgrabiti za te malo mekanije delove tela. Meki stomačić je u tom pogledu – bonus. Noću kad te grlim želim se za nešto primiti, a meki stomačić je za to savršen.

3. Male grudi
Ne kažem da muškarci ne vole velike grudi (nema smisla to poricati), ali isto tako nije da su samo velike grudi privlačne. Male grudi su super jer izgledaju jako lepo ispod dubokog V izreza i, ako napolju nije prehladno, ne treba vam ni grudnjak. Grudi su grudi – bez obzira na veličinu.

4. Niste sređene
Svakako cenim ženu koja ima lepu frizuru i nokte, ali kad se nađem u društvu žene s razbarušenom kosom, bez šminke i u velikim širokim trenerkama, zaboravim kako se ponašati, piše ovaj autor.

5. Razmak među zubima
Ne dopustite da se ortodont tome približi. Ne postoji ništa seksepilnije od stidljivog osmeha. Pokaži mu svoje biserno bele zube i taj mali razmak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.