U trendu

Ne smeta im 34 godina razlike: „Moj dečko je stariji je od mojih roditelja“ (foto)

Alisa Gutjerez (22) i njen partner Piter (56), profesionalni sportski kockar iz Las Vegasa, upoznali su se preko internet-stranice za upoznavanje sponzora kad je frizerka imala 20 godina.

Kako je rekla, nije se samo zbog novca priključila ovom veb sajtu, već su je “uvek privlačili stariji muškarci”.

Par je sad u vezi već skoro tri godine.

“Bio sam oženjen 15 godina i razveo se 2010. Alisa je tako draga osoba i nije pokušavala da iskoristi moje bogatstvo poput mnogih drugih devojaka”, izjavio je Piter.

I Alisa kaže kako su odmah kliknuli.

“Moji roditelji u to su se vreme razvodili. Imala sam izbor da se preselim kod majke ili oca, ili da živim sama. Bila sam spremna na to. Već sam tražila stan, a Piter mi je ponudio da se uselim kod njega, imao je praznu sobu i sa kupatilom u svom stanu”, objasnila je.

Budući da joj je Piter bio najstariji partner, Alisa se brinula o tome šta će misliti njeni prijatelji i porodica, kao i Piterova deca, Pejton (20) i Džena (22), prenosi Index.

“Piter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i po dana rekla sam svojoj porodici za vezu, i oni su to prihvatili. Ne provodim mnogo vremena sa njegovom decom, ali kad se družimo, lepo je”, dodala je.

Piter je rekao kako mu razlika u godinama ne smeta jer oseća jaku fizičku i emotivnu povezanost s njom.

“Nisam očekivao, ni želeo da imam dugoročnu vezu sa tako mladom devojkom. Jednostavno se dogodilo”, naglasio je.

Par dobija i negativne reakcije na društvenim mrežama, pa mnogi i osuđuju njihovu vezu zbog razlike u godinama. Ipak, oni kažu kako se ne obaziru na ove kritike, planiraju da se venčaju i imaju decu jednoga dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.