U trendu

Nećete verovati, ali neki ljudi su naveli OVO kao razlog za RAZVOD!

Razvod sam po sebi nije jednostavna stvar, obično je to traumatičan događaj u životima mnogih. Ipak, da nekada zna biti i bizaran svedoče i primeri razloga koje su pojedini navodili za razvod braka. Kako prenosi zanimljivostdana, advokati sa zapada su otkrili neke od najčudnijih, pre bi se reklo, bizarnih razloga:

Turski princ

“Naš klijent je tražio razvod jer je njegova supruga dobila jednu od onih lažnih e-mailova na kojima je neko tvrdio da je turski princ. Ona se nagodila i odlučila da mu da oko 45 hiljada dolara i preseli se u Tursku će se udati za njega. Rekla je svom mužu da će se vratiti ako se novi brak ne ispuni. “

Mrlje

“Jedna klijent podneo je zahtev za razvod jer žena nikada nije čistila mrlje od toaleta u VC šolji.”

Mama na medenom mesecu

“Žena je tražila razvod, jer je muž insistirao da njegova mama ide na medeni mesec sa njima. Razlog? Mama ga je i dalje dojila. Da, odrastao muškarac koji se venčao još uvek je sisao.”

Previše zgodan

“Moja koleginica se udavala sedam puta. Razvela se od jednog muža jer je mislila da je previše zgodan i da mu se ne može verovati da je ne vara. Jednog je napustila jer je doneo pogrešne hot-dogove. Da bar ovo izmišljam.”

Ogovarao je

“Prijateljica se razvela od svog supruga jer je čitala njegove poruke u kojima je s prijateljima ogovarao njene pse. Njene pse.”

Kafa

“Jedan od mojih klijenata podneo je zahtev za razvod jer ga je njegova žena svako jutro pitala kakvu kafu želi. Svakog jutra tokom sedam godina.”

Previše toaletnog papira

“Žena mog šefa razvela se od njega jer je navodno potrošio previše toaletnog papira. Bila je veoma štedljiva i navodno je čak prisluškivala ispred vrata dok je bio na toaletu da bi znala koliko je potrošio.”

Mljackanje i srkanje

“Moja komšinica se razvela od muža jer je mljackao dok je jeo, a srkao je i dok je pio kafu i jeo supu.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar