U trendu

Nemate motivaciju za posao: Ovi filmovi o karijeri će vas pokrenuti

Motivacija je ključni pokretač kako biste svaki dan zadovoljno išli na posao. Ona ima najveći uuticaj na donošenje naših odluka vezanih za karijeru. Ako motivaciju iskoristimo na pravi način lakše ćemo se suočavati sa izazovima pred nama.

Ali šta se deđava ako nemate motivaciju dok svaki dan idete na posao ili ste u potrazi za poslom? Često nam izostaje podrška okoline, jer uglavnom vlada stigma “mora da se radi”.

Otkrivamo vam nekoliko sjajnih filmova koje preporučuje Cv-nation koje možete pogledati (ponovo), u kojima ćete se možda pronaći, a koji će vas motivisati u vašim karijernim izazovima.

Ispit

Ispit je triler u kome se 8 ljudi bore za mesto u kompaniji. Oni imaju 80 minuta da odgovore na samo jedno pitanje. Nemaju pravo da razgovaraju, da pišu i da napuštaju prostoriju.

Ovaj film vas može motivisati ako tražite posao.On vam pokazuje važnost orijentisanja na detalje.

Kancelarijski prostor

Ako ste mendzer u svojoj kompaniji ili neko ko ima veliki uticaj na članove tima, film vam nudi odlične smernice za stvaranje pozitivnog radnog okruženja i pomaganje zaaposlenima da se istaknu.

Ovaj film je komedija o troje zaposlenih koji su nemotivisani i nesrećni na svom poslu. Odlučuju da se pobune protiv svojih šefova i cele kompanije.

Baby boom

Glavni lik je poslovna žena iz Njujorka koja je do juče znala za samo za svoj posao. Iznenada dobija vest o smrti bliskih rođaka koji su joj poverili da brine o njihovom detetu. Ona gubi posao i raskida dugogodišnju vezu.

Film “ Baby boom“ pokazuje vam koliko je važno da budete svestrani. Ako izgubite posao ekonomiste, da ne kažete sebi “ Pa ja samo to znam da radim. “ Prilagođavanje promenama je nešto što morate naučiti i primeniti.

Vuk sa voltstrita

Ako zanemarite činjenicu da „Vuk“ zbog svojih dela na kraju izgubi sve i ode u zatvor, ovaj film vas može naučiti koliko su razne veštine bitne da biste postigli uspeh. Belfortova najjača karta bila je zadivljujuća moć komunikacije.

Đavo nosi pradu

Komedija u kojoj mobingovanje od strane šefova preispituje sposobnost glavnog lika da zadrži svoj posao iz snova. Na duhovit način film nudi lekcije o tome kako izaći na kraj sa šefom iz pakla.

Na kraju, treba da znate da nije karijera ono što donosi sreću, ali nam hteli ili ne hteli oduzima veći deo života.

Da li ste pogledali ove filmove? Šta mislite, da li se može nešto naučiti od glavnih aktera?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar