U trendu

Nemojte se ponižavati i tražiti opravdanja: 3 jasna signala da muškarcu uopšte nije stalo do vas

Na žalost, pojedinim ljudima je veza naporna, zbunjujuća, opterećujuća, a najčešće je tako zbog neozbiljnosti jednog od partnera.

Transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, Slađana Trikić, otkrila je koji su to znaci da muškarac ipak nije zainteresovan za vas:

,,Postoji mnogo znakova na osnovu kojih možemo da zaključimo da naš partner nije više zainteresovan. Stvar je u tome što često “zažmurimo na jedno oko”, pravimo se da ne vidimo ili ne želimo da prihvatimo. I onda ostajemo u tom odnosu i mučimo se. Patimo. Ponižavamo se. Sve dok on konačno ne raskine. A onda patimo još više“, navodi Slađana i otkriva koja su to 3 najčešća znaka da nije zainteresovan:

1. Prati vaše storije i lajkuje vaše slike i postove, što ostavlja utisak da mu se sviđate, ali u realnosti, najverovatnije je da on to radi i sa mnogim drugim ženama.

2. Piše vam poruke kasno uveče, ali vas nikada ne pozove da se vidite. Kada mu odgovorite na te kasne poruke, to samo hrani njegov ego i to je sve što mu je u tom trenutku potrebno.

3. Igra igru “vruće-hladno”. U jednom trenutku deluje super zainteresovano i onda nestane i ne javlja se. Vi ostajete zbunjeni, a on zapravo nije dovoljno zainteresovan.

,,Postoji još mnogo znakova da on nije zainteresovan, ali ova tri su najčešća“, zaključuje Slađana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar