U trendu

Nerviraju vas prebrze KASIRKE u marketima: Ovo je rešenje za probleme na kasi

Ne postoji osoba koja se makar jednom nije iznervirala jer je napunila korpu namirnicama, a kasirke suviše brzo kucaju i ne daju vremena da te namirnice i uredno složimo.

Ovo je, zapravo, jedan od najčešćih scenarija kojima se svaka veća kupovina završi. Srećom, za ovu situaciju postoji rešenje. Jedan Tik-Toker je na ovoj društvenoj mreži podelio kratak video u kojem je objasnio kako on izlazi na kraj sa ovom situacijom.

Stvar je vrlo jednostavna. Obavi kupovinu kao i inače, dođe na kasu, kasirka obavi svoje i on sve namirnice vrati nazad u kolica. I sad se sigurno pitate kako je to tačno rešenje.

Polako, stižemo i dotle. Ono što ovaj Tik-Toker zatim uradi jeste da kolica odgura do svog automobila koji se nalazi na parkingu supermarketa, a zatim otvori gepek.

Upravo tu “leži” rešenje.

Naime, u gepeku ga čekaju dva ogromna plastična lavora u koja on, očas posla, prebaci sve namirnice. Zatim zatvori gepek, odveze se do kuće i sve to iznese zajedno iz gepeka, a zatim kod kuće obavi razvrstavanje, što bi i inače morao da uradi, sve i da je potrošio vreme i namirnice u startu razvrstao po kesama.

@1980sgamer

This is my absolute favorite grocery hack. It will save you time, money, and is better for the environment. #aldihack #aldis #groceries #foodshopping

♬ original sound – Retro Gaming Stories

Morate da priznate, zaista zvuči kao rešenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.