U trendu

Nešto najjezivije što ćete videti: Ljudi snimili duha kako pokušava da šeta njihova psa

Muškarac i žena veruju da je njihova nadzorna kamera možda snimila ‘duha člana porodice’ koji pokušava da prošeta njihovog psa s one strane groba.

Otac dvoje dece Metju Kejn ležao je u krevetu kada je njegova supruga Loren uočila tajanstveni lik dok je pregledala snimke njihovog vikenda na kameri sa senzorom pokreta. Jezivi snimak prikazuje bledu figuru koja se pojavljuje iz njihovog starog ormarića s antikvitetima uz njihovog australijskog ovčara pre nego što je naizgled nestala. Sve ovo je zabeleženo u subotu, 14. januara, a Metju, 35-godišnji menadžer građevinske firme iz Australije, i njegova supruga gledali su snimke kamere u ponedeljak 16. januara, kada su ugledali lik.

Pas nije lajao

„Izraz užasa pojavio mi se na licu kada mi je pokazala šta se događa u sobi do nas. Samo je izgledalo kao da visoka osoba šeta našeg psa“, rekao je Metju. Govoreći o njihovom antiknom ormariću i njegovom sadržaju, Metju je objasnio: „Ormar je pun antikviteta iz celog sveta i preminulih rođaka ili mrtvih kućnih ljubimaca, sav njihov pepeo i urne. Čini se da dolazi odande“, zaključio je.

Opisujući navodno ukazanje, muškarac je dodao: „Ima savršeno okruglu glavu i iza sebe ostavlja svetlosni trag. Hoda kao da je na misiji, kao da želi negde da stigne. Skoro da možete videti kako ruke zamahuju“, tvrdi on.

Objašnjavajući da njihov pas nije lajao tokom celog incidenta, Mat je zaključio da je duh ‘rođak ili član porodice’. Dok je tražio ‘logično’ objašnjenje kao što je igra svetla, Metju je otkrio da ne može da ga pronađe. „Obično sam skeptičan, ali osećam se drugačije u vezi ovoga jer to jednostavno ne mogu da objasnim. To je tu da se vidi“, rekao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar