U trendu

Neuspešan eksperiment: Proveli 4 meseca vezani lisicama – pa raskinuli

Jedan mladi zaljubljeni par iz Ukrajine odlučio je na Dan zaljubljenih da se veže lisicama jedno za drugo i provere jačinu svoje veze. Posle 123 dana skinuli su lisice i krenuli svako svojim putem.

Viktorija Pustovitova i Aleksandar Kudlaj iz Harkova proveli su četiri meseca vezani jedno za drugo, a konačno su okruženi kamerama i bezbrojnim pitanjima novinara odlučili da iseku lisice i raskinu.

Tokom javne ceremonije „oslobađanja“ otkrili su da sada žele da nastave svoj život nezavisno jedno od drugog. Viktorija je navela da čak namerava da se preseli na potpuno drugi kraj zemlje.

Sa radošću je napomenula da će sada nastaviti da „živi punim plućima“, kao i da se nada da će njihova priča biti „sjajan primer za sve parove“.

Aleksandar je priznao da se nisu tako dobro poznavali kada su se odlučili na ovaj neobičan korak, ali da su na kraju shvatili da imaju „potpuno različite poglede na život“.

„Imamo dobru komunikaciju i sada se odlično poznajemo. Ali zdrav razum nam kaže da ni Viki ni meni ova veza nije potrebna. Samo će nam naštetiti“, rekao je Aleksandra Kudlaj.

Osim što su stekli dragoceno životno iskustvo, Viktorija i Aleksandar se nadaju da će im ovaj njihov poduhvat doneti i materijalnu korist, pa nameravaju da iskidane lisice stave na aukciju. Očekuju da će im one doneti zaradu od stotinak hiljada dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.