U trendu

Neutešni milijarder se slomio pred kamerama: Molim vas, nađite mi ćerku (video)

Misterija nestanka Grejs Milejn (22), turistkinje iz Eseksa koja je pre nedelju dana nestala iz luksuznog hotela u Oklandu i dalje potresa novozelandsku i britansku javnost.

Grace je nestala 1. decembra kada je stigla u Okland, jednu od stanica na njenom proputovanju svetom.

Policija je pregledom nadzornih kamera utvrdila da je Grejs poslednji put viđena sa jednim muškarcem, a onda joj se gubi svaki trag.

– Nažalost, smatramo kako je gospođica Milejn u velikoj opasnosti, poručili su iz policije.

Danas je njen otac Dejvid Milejn, 60-godišnji građevinski milijarder, stigao na Novi Zeland i održao konferenciju za štampu na kojoj nije mogao da zaustavi suze.

– Poslednji put smo se čuli 1.12. i strašno smo zabrinuti. Ona je predivna, otvorena, ljubazna ćerka koja obožava svoju porodicu, kroz suze je rekao otac.

– Nikada nije prošlo toliko vremena, a da se ne čujemo. Na Novi Zeland stigla je 20. novembra i bombardovala nas je sa fotografijama i pričama sa svojih avantura, otkrio je Milejn, a prenosi Dejli Mejl.

– Strašno smo uzrujani i ne mogu vam uopšte dočarati kroz šta prolazimo, poručio je otac, a onda više nije mogao da se suzdrži i potpuno se slomio pred novinarima.m

– Preklinjem vas, ako je bilo ko zadnjih dana video moju Grejs ili ostvario bilo kakav kontakt s njom neka nam se javi jer nam je važan svaki detalj, kroz suze je molio neutešni otac.

Detektiv Skot Bird, koji vodi slučaj, rekao je da je Grejs poslednji put viđena u 21:41 u subotu 1. decembra u hotelu City Life, a bila je u muškom društvu.

Nestala je dan pre svog rođendana, a njen brat Deklan objavio je emotivni video u kojem moli vlasti da urade sve kako bi se ‘njegova sestra vratila kući’.

Njen drugi brat Majkl rekao je da je Grejs pre Novog Zelanda bila u Peruu sa organizovanom grupom turista, ali je onda odlučila da sama ode na Novi Zeland.

– To je bio njen san, da obiđe svet, rekao je brat Majkl.

Njena poslednja objava na društvenim mrežama bila je dan pre njenog nestanka.

– Mislim da me je putovanje promenilo. Kupila sam samo neke farmerke, napisala je na Tviteru.

Policija je poručila da nastavlja potragu za Grejs Milejn, a neutešna porodica moli sve za pomoć kako bi se njihova ćerka, koja je nedavno diplomirala i odlučila da se počasti putem oko sveta, sigurno vratila u njihovo naručje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.