U trendu

Neverni muškarci priznali sa kakvim ženama varaju: Obratite pažnju, možda vam je najbolja prijateljica

Ovaj proces izbora žene nije bio slučajan, oni su o tome razmišljali i planirali unapred, otkrilo je istraživanje jednog sajta za upoznavanje.

Od 1.300 ispitanika, 27 odsto muškaraca priznalo je da bi, ukoliko su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu.

Iako se „druga žena“ često opisuje kao misteriozna zavodnica, ona je zapravo neko blizak vama i verovatno ste čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci za aferu obično biraju ženu koju poznaju.

Deo njih bi želeo da upozna nekog novog i da ima kratak seksualni susret koji ni na koji način ne bi uticao na njihovu postojeću vezu.

Čak 99 odsto muškaraca otkrilo je da su ili imali aferu ili da ozbiljno razmišljaju da je započnu. Većina je izjavila da je glavni motiv traženja ljubavnika seks koji bi zadovoljio njihove potrebe.

39 odsto žena je prevarilo svoje momke ili muževe, a 35 odsto je ozbiljno razmišljalo o tome.

Većina žena imale su aferu nakon rođenja dece. Kada traže partnera za aferu, žene uglavnom gledaju njegov izgled, a 43 odsto njih otkrilo je da je afera bila čisto fizičke prirode, dok je malih pet odsto izjavilo da ih privlači muškarac sa kojim bi intelektualni odnos takođe postojao.

Većina muškaraca i žena kaže da je afera bila pokušaj da se začini njihov ljubavni život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar