U trendu

Neverovatno: Milioner krio svoj novac i bogatstvo decenijama, evo i zbog čega

Misteriozni potez kineskog multimilionera, Džanga Judonga, postao je predmet žučne rasprave nakon što je otkriveno da je krio svoje bogatstvo od sina do njegovih 20 godina. Razlog ove neobične tajne izazvao je zapanjenost širom javnosti.

Džang Judong, poznat po svom carstvu poslastica s brendom „Mala Prince“, mudro je čuvao tajnu svog materijalnog statusa od svog sina Zilonga sve do njegove dvadesete godine. Priča je počela s rađanjem naslednika, a ova zagonetka ostala je dugo neotkrivena.

Mladi Zilong je izjavio medijima da nikada nije bio svestan bogatstva svog oca, iako je znao za poznati brend. Odrastao je u skromnom okruženju, uveren da je porodica u velikim dugovima kako bi održala kompaniju. Čak i nakon što je diplomirao, nije ni slutio istinu.

Sve se promenilo kada je saznao istinu o porodičnom blagu. Tada su se preselili u raskošnu vilu vrednu 1,4 miliona dolara, a Zilong je započeo svoju karijeru u porodičnom biznisu. Otkriće je bilo šokantno, ali je imalo i dublje značenje – otac je želeo da sin sam izgradi svoj put i uspeh.

Ova neobična taktika izazvala je različite reakcije na kineskim mrežama, gde su mnogi sumnjali u istinitost priče, dok su drugi podržavali očev pristup. Dokazi ove priče tek će se iskristalisati, ali ostaje intrigantna lekcija o roditeljstvu, radu i očekivanjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar