U trendu

Nevesta doživela noćnu moru: ‘Prve bračne noći rekao je ovo ime’

„Moj suprug i ja smo se venčali na Karibima. Bilo je veoma romantično i lepo, sve dok nismo započeli svoju prvu bračnu noć. Tokom seksa on je izgovorio ime druge žene! Provela sam ostatak večeri u kupatilu plačući“, požalila se anonimna žena Deidre, savetnici lista Miror..

„Stalno se izvinjava i tvrdi da to nije ništa značilo, ali ja znam da ima prijateljicu koja se zove tako kako je mene nazvao. Mislim da se ništa među njima ne događa, ali sve vreme mi se vrti po glavi. Bilo je grozno. Čak i kad gledam fotografije s venčanja, sve mi se vraća“, napisala je ova nesrećna nevesta.

Dodala je i da je njihov seksualni život pre toga bio odličan, a sada skoro ne postoji. „On želi da se pretvara kao da se ništa nije dogodilo, a ja to ne mogu.“

Deidre joj je odgovorila: „Kratki spoj u našem mozgu događa se bez ikakve logike, posebno kad smo pod pritiskom, a taj dan je i kriv za tu napetost. Volite ga i on voli vas, a i ne verujete da vas je prevario. To je sve što je važno. Kad god pomislite na tu situaciju, počnite da razmišljate o lepim trenucima s venčanja. Vratite se na početak. Držite se za ruke, ljubite, ponovno povežite kako biste vratili vatru u seks“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.