U trendu

Nevesta se šokirala kada je videla šta će svekrva nositi na njenom venčanju

Nošenje bele boje na venčanju je dobro poznata zabrana koja vas može dovesti u probleme s mladencima, pre svega nevestom. Iako većina gostiju nikada ne bi obukla belo, jedna mlada podelila je svoj šok kada je saznala da njena svekrva ne namerava samo da obuče belu haljinu, već će nositi – svoju venčanicu.

Naime, kako piše Miror, svekrva planira da obuče venčanicu koju je ona nosila kada se udala za svog supruga. Buduća nevesta njen plan i opravdanje podelila je na društvenim mrežama i zamolila korisnike za savet kako da se nosi s ovim problemom.

„Ova žena je jednostavno nezamislivo podla i dvolična… Nisam još rekla svom vereniku jer je apsolutni ‘mamin sin’ i ne želim da stvaram nikakvu dramu”, napisala je u svojoj objavi i podelila fotografije venčanice i razgovora koji je imala sa svojom svekrvom.

Prvo je upitala svekrvu gde je kupila haljinu koju namerava da nosi na njihovom venčanju, na šta je ona samo odgovorila: “Već si je videla. Zar ti nisam prošlog vikenda pokazala svoj album sa venčanja?” i poslala joj fotografiju svoje venčanice.

Nevesta je isprva ostala u šoku, ali je odgovorila: „Žao mi je, ne želim da budem nepristojna ili slično, ali planirate da obučete svoju venčanicu na našem venčanju? Možemo vam pomoći da pronađete sličnu haljinu koja odgovora uz naše dogovorene boje za goste.”

Njena svekrva tada je izgubila nerve i ljutito joj odgovorila:  “Ne igraj se sa mnom, k**vo. To je venčanje MOG sina i ja plaćam više od polovne. Nosiću haljinu koju želim i ako imaš da nešto dodaš na to, tvojoj porodici želim sreću jer znam da je previše siromašna da priušti venčanje jer ja već plaćam više više od polovine. Nemoj da se usudiš ni da pomisliš da pokušaš da mi pokvariš ovaj trenutak. Znaš da se ostatak moje dece neće venčati dok sam živa i ovo je jedino venčanje u kojem ću biti.“

Nakon što je celu razmernu nevesta podelila na Reditu, korisnici su ostali šokirani ponašanjem njene buduće svekrve. “Svaki gost će gledati svekrvu i pitati se šta nije u redu s njom. Znam da je grozno, ali ovo samo pokazuje svim prijateljima i porodici kakav je psihopata”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Da moja svekrva tako razgovara sa mnom, ne bih joj se više nikada obratila.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.