U trendu

Nevesta u šoku gledala fotografije s venčanja: ‘Neka kuma plati ostatak’

Nakon što je dobila fotografije s venčanja, novopečena mlada pobesnela je kad je otkrila da je njena kuma iskoristila profesionalnog fotografa kako bi napravila 43 fotografije sa svojom porodicom.

Nevesta je postavila pitanje na poznatom britanskom forumu Mumsnet da li njen bes opravdan.

– Venčali smo se pre nekoliko meseci. Mala svadba na mali budžet i dobili smo juče fotografije s venčanja. Seli smo srećni na kauč da pogledamo naše fotografije kad smo naleteli na jednu na kojoj je moja kuma sa svojom porodici, a zatim na još jednu i još jednu i još jednu – napisala je nevesta.

– I nastavlja se, ukupno je bilo 43 fotografije nje i njene porodice…fotografisali su se na lokaciji koja je poprilično udaljena od mesta na kojem se održavala recepcija i morali su da se s namerom upute kako bi se fotografisali tamo – navela je razočarana mlada koja je dodala da su ona i njen suprug platili fotografu za paket od 300 fotografija, i da je nakon venčanja kuma kontaktirala da pita jesu li dobili profesionalne fotografije.

Nevesta je izrazila svoje razočaranje u postupke žene za koju je verovala da joj je bliska prijateljica.

Njena objava vrlo brzo je sakupila stotine komentara na forumu, a mnogi su stali na njenu stranu. Neki su čak i predložili da pita kumu da pomogne s plaćanjem honorara fotografa.

– Reci joj da ćeš joj prebaciti fotografije na USB kad plati 15 posto troškova fotografa, stoji u jednom od navedenih komentara.

– Znači, kuma je preotela tvog fotografa za vreme koje je potrebno za 43 fotografije? Ponudi fotografu da mu platiš 3/4 njegovog honorara i nek on traži da nje plati ostatak, jedan je od predloga.

Neki, doduše, nisu preterano saosećali s problemima novopečene mlade.

– Nisi primetila da su kuma, njena porodica i tvoj fotograf nestali na tako dugo vremena?, pitali su je neki, prenosi Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар