U trendu

Nevestin izraz lica na venčanju izazvao burnu raspravu (video)

Kaže se da je dan venčanja jedan od najsrećnijih dana u životu, a mnogi parovi ne mogu da prestanu da se smeju na dan svoje svadbe. Ali, šta ako vam je prirodna reakcija da od sreće briznete u plač?

@megan_livingstonn

I couldn’t help it🥺 who else cried walking down the aisle? #trending #foryou #fyp #couplegoals #husbandandwife #marriagegoals #weddingtiktok

♬ this is me trying – Taylor Swift

Upravo to se dogodilo Megan Livingston, čiji snimak venčanja je postao hit na društvenim mrežama, Ova nevesta je, naime, na TikToku, podelila snimak i fotografije sa svog venčanja na kojima histerično plače i jeca. Iako je ona htela da pokaže javnosti da je plakanje na venčanju sasvim normalna reakcija, mnogi korisnici osudili su njenu vezu.

Naima, kako piše Miror, Megan je podelila video u kojem, dok hoda prema oltaru sa svojim ocem, plače i jeca, a mnogi su brzo pomislili da plače jer je bila prisiljena na brak. Iako je objasnila da je srećna zbog svog venčanja i htela je samo da objavi ‘sladak video’, mnogi korisnici i dalje su bili nesigurni oko njihove veze.

“Udala sam se u 21. godini 12. septembra 2021. Da, plakala sam do oltara, ali bila sam srećna. Nisam imala prisilni ili dogovoreni brak. Bile su to suze radosnice i zaljubljena sam u svog muža”, objasnila je.

“Postoji razlika između tužnog i srećnog plakanja, a ovo ne izgleda srećno”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Izgledaš kao da ti je venčanje najtužniji dan u životu”

Ipak, ima i onih koji su je branili pa je jedna korisnica rekla: “Zašto su svi tako negativni? I ja bih plakala, moj suprug je ljubav mog života.”

“Ja sam pokušavala da se suzdržim na svom venčanju, ali sam briznula u plač na pola puta do oltara nakon ceremonije. Ljudi su mislili da sam se predomislila”, ispričala je jedna žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)