U trendu

Nevestu razbesnela trudna deveruša, pa joj postavila bizaran zahtev

Jedna trudnica trebalo je da bude deveruša na venčanju svoje prijateljice, ali se našla u užasnoj situaciji kada je nevesti rekla da je u drugom stanju.

Neki mladenci na svom venčanju ne žele da gosti dovode decu, pa na pozivnicama neretko stoji da je samo za odrasle. Ali nevesta Kejt otišla je korak dalje, a bizarnu situaciju je na Fejsbuku opisala njena nekadašnja prijateljica.

„Otprilike godinu dana pre venčanja moje drugarice otkrila sam da sam trudna. Lekari su mi ranije rekli da neću moći da imam decu i jasno je da moja ćerka nije planirana“, započela je svoju priču, a potom naglasila da je uprkos početnom iznenađenju, bila van sebe od sreće.

Srećnu vest je odlučila da podeli sa svojom prijateljicom, budućom mladom, očekujući da će i ona biti srećna zbog nje. Ipak, dočekao je hladan tuš. Naime, nevesta je odlučila da se lično potrudi oko toga da joj dokažeda joj dete – ne treba.

Naglasila joj je da mora da bude svesna da će biti pod stresom kada bude morala da traži haljinu za ulogu deveruše, i to baš posle porođaja, kad druge deveruše već budu imale spremne svoje odevne kombinacije. Osim toga, podsetila je da na tom venčanju deca nisu dobrodošla.

„Ne misliš li da bi za tebe bilo bolje da pobaciš?“ upitala je nevesta drugaricu na kraju.

Potpuno očekivano, anonimna žena je priznala da je takav predlog potpuno zaprepastio.

„Pitala sam je li to ona ozbiljno predložila da pobacim kako bi njeno venčanje prošlo bez problema“, napisala je i otkrila da bizarnim situacijama tu nije bio kraj. Naime, Kejt joj je objasnila da će joj trudnoća uništiti život pa je nazvala svoju mamu da potvrdi njene reči. Nakon nekog vremena jedan od Kejtinih prijatelja poslao joj je poruku u kojoj ju je pitao da li je pobacila jer je on planirao da je pita da izađu. Išao je čak toliko daleko da joj je rekao da vidi njihovu zajedničku budućnost, ali od toga neće biti ništa ako zadrži bebu.

Devojka (svakako) nije poslušala ove užasne savete, odlučila je da roditi svoju ćerkicu, a na venčanje nije otišla. Njenu odluku su podržali i mnogi ljudi koje su podjednako šokirali bizarni zahtevi ove neveste.

„Ovo je čisto zlo“, komentar je jedne korisnice Fejsbuka.

„Kako se samo usuđuješ da nastaviš s svojim životom dok ja planiram venčanje? Neverovatno“, našalila se druga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.