U trendu

Ni iz stotog puta ne biste pogodili odakle dolaze žene sa najvećim grudima

Šta mislite?

Ovo je inače drugi put da je napravljena studija na ovu temu, a obe su pokazale da Amerikanke imaju najveće grudi; dok su najmanje 2016. imale Filipinke, a sada su to Švajcarke.

Prema podacima World Population Reviewa najveće grudi imaju Amerikanke koje u proseku nose C korpice, a slede ih Venecuelanke, Kolumbijke i Šveđanke, koje su negde između B i C.

Ovo je inače drugi put da je napravljena studija na ovu temu, nakon što je prva objavljena 2016. godine u časopisu The Journal of Female Health Sciences, a čiji su rezultati također pokazali da vlasnice najvećih grudi žive u SAD-u.

I sada i pre šest godina istraživači su analizirali podatke o veličini grudi gotovo 400 hiljada žena iz 108 zemalja širom sveta, a studija je u oba slučaja osmišljena kako bi pomogla u usmeravanju marketinga modne industrije, kao i rastuće industrije estetske hirurgije.

I dok najveće grudi (opet) imaju Amerikanke; i u proseku su im obe teške 5,7 kg; titula stanovnica s najmanjim grudima otišla je u Švajcarsku, dok je 2016. ona pripala Filipinkama.

Švajcarke i Filipinke tako uglavnom nose grudnjake sa B korpicama, a malo veće grudi od njih imaju Holanđanke, Kanađanke i Gruzijke.

Inače, kako piše portal Healthline, prosečna se veličina grudi drastično razlikuje od jedne do druge zemlje, a bitno je da toga budu svesne mlade devojke iz svih delova sveta.

Istraživanja su naime pokazala da one zbog iskrivljene slike o telu i niskog samopouzdanja često imaju mentalnih problema, a mnoge bi da mogu promenile veličinu i oblik svojih grudi, preneo je The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)