U trendu

Nije dobro da je nosite: Šta treba da uradite sa burmom nakon razvoda?

Razvod braka je životni događaj koji zahteva vreme kako biste uspeli da ga prebrodite. Svakako da postoje bitnije stvari koje treba da rešite, ali će doći i vreme kada ćete razmišljati šta treba da uradite sa burmom.

Ovo su predlozi koji će vam pomoći da donesete ispravnu odluku i sa burmom uradite ono što zaista mislite da treba.

1. Verenički prsten možete da nosite, ali burmu ipak odložite

Ako to baš želite, niko ne može da vas natera da ne nosite burmu nakon razvoda. Ipak, u drugim situacijama burmu ne treba nositi. Kada je u pitanju verenički prsten, možete slobodno da nastavite da ga nosite na drugoj ruci, sa kombinacijom drugog prstenja i kao deo stajlinga. Jednostavno, možete da počnete da ga tretirate kao i drugi nakit koji imate. Ipak, savet je da budete jaki i pokušate da prebrodite to što vam se desilo, kao i da stvari ostavite u prošlosti.

2. Odložite ga u kutiju sa nakitom koju ne otvarate često

Možda će vam biti teško da se u potpunosti rešite svog vereničkog prstena i burme, pa ih možete odložiti u kutiju sa nakitom koju nećete otvarati svaki dan. Još bolje je da je otvorite tek kada vam postane svejedno. Postoje ljudi koji jednostavno vole da čuvaju određene predmete koji ih vežu za uspomene, pa ovo nije loša ideja ako ste i vi jedni od tih.

3. Napravite od njih neki drugi komad Nakita

Ako volite nakit, možete da pretopite burmu ili verenički prsten u neki drugi komad nakita. To može da bude privezak, potpuno drugačiji prsten ili ogrlica. Na ovaj korak se uglavnom odlučuju žene jer žele da promene simboliku, ali da i dalje imaju taj predmet i da ga iskoriste da od bolne uspomene naprave nešto lepo. Kod muškaraca je malo drugačija situacija i verovatno će se retko koji muškarac setiti i odlučiti da pretopi zlatnu burmu, pa će je prodati ili jednostavno samo odložiti.

4. Prodajte nakit

Uvek postoji poslednja opcija da prodate nakit nekoj zlatari koja vrši otkup zlata. Dakle, neko ko apsolutno ne želi više ni u jednom obliku da nosi ili čuva burmu, može da se odluči da je proda. Otkup zlata je dobra opcija za sve koji žele da se reše starih uspomena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.