Nije imala sređene nokte kada je dečko zaprosio: Sestra joj je genijalno pomogla (foto)

Noćna mora svake devojke je da u trenutku iznenadne prosidbe nema sređene nokte jer onda neće moći da se fotografiše za društvene mreže i pored slike ruke i prstena napiše „rekla sam da“.

Ali u tako teškoj situaciji nađu se neopevani heroji koji reše problem.

Dajana je medicinska sestra koja zbog posla nikada ne radi manikir, a njen dečko Hose je isplanirao tajnu prosidbu, te nije mogao da joj predloži da sredi nokte bez da izazove sumnju.

U trenutku kada je kleknuo na kolena i zaprosio svoju devojku, sa njima je bila i Džen, rođaka buduće neveste, koja je došla na sjajnu ideju kako da par ima savršenu fotografiju veridbe.

Na prvi pogled devojka pozira tako da svi vide njen prsten i savršeno sređene crvene nokte, što je bila sasvim prikladna fotografija za prijatelje i rođake sa Fejsa. Međutim, originalna fotografija pokazuje da je model zapravo nevestina rođaka, koja u čučećem položaju na jednoj ruci nosi prsten, a drugom fotografiše srećni par.

Ova fotografija je nastala skoro dve godine u Australiji, ali je nedavno ponovo postala viralna, te su mnogi savetovali devojkama da uvek imaju sređene nokte jer se nikada ne zna kada će momak njih ili njihovu drugaricu iznenaditi prosidbom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.