U trendu

Nije vodio ljubav sa svojom ženom 15 godina, a sve zbog nečega što mu je rekla

Mnogi parovi prolaze kroz sušne periode kada je u pitanju njihov seksualni život. Međutim, jedan muškarac priznao je da sa suprugom nije imao seks već 15 godina. Podelio je šokantnu ispovijest na popularnom X, prije poznatom kao Tviter, na profilu Fesshole, gde ljudi anonimno dele svoje najdublje i najmračnije tajne, piše Daily Star.

Pišući na stranici, rekao je da je prestao da vodi ljubav sa svojom ženom nakon što je ona s njima podelila intimno priznanje. „Pre otprilike 15 godina žena mi je rekla da više ne želi da ima odnos sa mnom. Videla je moj utučeni izraz lica i rekla mi da možemo raditi i druge stvari, a ispostavilo se da ‘druge stvari’ znače popiti šoljicu čaja“, ispričao je.

Objava je svakako izazvala buru na internetu – skupivši više od 1,7 miliona pregleda i gomilu komentara drugih korisnika. Mnogi su bili šokirani, dok je jedna osoba napisala: „Ne mogu da zamislim kakav je to osjećaj, tako teško.“ Drugi je dodao: „15 godina je dugo vremena bez seksa“, dok je treći to nazvao „jasnim razlogom za razvod“.

Uprkos tome, neki su rekli da su bili u sličnoj situaciji. „Isti sam razgovor vodio pre otprilike 9 godina sa svojom suprugom pa sada imam devojku već osam godina s kojom se seksam, a za koju ona zna. Supruga i ja i dalje radimo druge stvari poput ispijanja čaja“, priznao je neko.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)