U trendu

Njen pad uživo u programu pamte svi, a evo kako voditeljka izgleda danas (video)

Snimak voditeljke loja se u programu uživo onesvestila pred kamerama postao je pre 20 godina jedan od prvih viralnih klipova u Srbiji, a prepričava se i danas.

Voditeljku Sanju Nikolić više ne gledamo na malim ekranima, a ona je priznala da joj je tak pad i dan danas veoma smešan i da se takve stvari na televiziji, iako nepoželjne, pak se dešavaju.

– Taj čuveni pad je bio na samom početku 2000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari, iako nisu poželjne. Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak – ispričala je ranije Sanja za „Blic“.

Sanja je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik. Na novom poslu ostala je tri i po godine, što je takođe bio javni poziv, a do skupštinske fotelje došla je preko novinarskog angažmana.

Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savetnik ministra rada, a nakon toga se zaposlila u sekretarijatu za migracije, što smatra privremenim pozivom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.