U trendu

Noć uoči venčanja Princ Čarls rekao Dajani šokantnu istinu

Događajem veka smatra se bajkovito venčanje princeze Dajane i princa Čarlsa, međutim, ima mnogo detalja koji su skoro upropastili celi događaj. Ono što je noć uoči venčanja proživljavala princeza Diana, niti jedna buduća nevesta ne želi da iskusi.

Kako prenose mediji, savetnik princeze Dajane, skoro 40 godina nakon spektakularnog venčanja, otkriva nepoznate detalje koji šokiraju javnost. Da je odnos princeze Dajane i princa Čarlsa poljuljan mnogi su znali, ali pred nacijom je neko vreme stvarana slika idealnog kraljevskog para.

Peni Tornton, pomenuti savetnik nikad prežaljene princeze, sada je otkrio kako se mlada Dajana osećala noć uoči svog venčanja i ulaska u britansko kraljevstvo.

– Jedan od šokantnijih podataka koje je princeza Dajana podelila sa mnom, bio je njen razgovor s Čarlsom samo noć uoči venčanja. Tada joj je princ priznao da je ne voli. Očito je u brak želio da uđe potpuno iskren i prizna joj sve što je nosio duboko u svom srcu. To je naravno bilo jako potresno za Dajanu – objasnio je Tornton pa dodao:

– Dajana je tada čak razmišljala da se sutradan ne pojavi na venčanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.