U trendu

Nostradamus je predvideo tačnu godinu kraljičine smrti, a najavio je i ovaj šokantan događaj

Francuski lekar i astrolog čije je pravo ime Mišel de Notr Dam, u javnosti poznat kao prorok Nostradamus, predvideo je tačnu godinu kraljičine smrti, tumači autor i vodeći stručnjak za poznatog proroka Mario Riding.

Pišući o Nostradamusovim zagonetnim pesmama iz 1555. godine, Riding je 2005. rekao: ‘Preambula je da će kraljica Elizabeta II umreti oko 2022., kada bude imala oko 96 godina.’

@morrrrrisssssss

We live in a simulation #nostradamus #queenelizabeth #predictions #future

♬ original sound – James Gurney Welling

Riding je rekao i da je Nostradamus napisao sintagmu „Kralj ostrva“ u jednoj od svojih pesama te je time mislio na nagađanje da će se veći deo Komonvelta odvojiti tokom vladavine kralja Čarlsa III. Autor je tvrdio i da će Čarls doći na presto u dobi od 74 godine. „Ali nezadovoljstvo određenog dela britanske populacije, nakon njegovog razvoda od Dajane, princeze od Velsa, još uvek će trajati“, napisao je autor.

Stručnjak za Nostradamusova dela tumačio je i da će Čarlsa godine naterati da abdicira te da prorokova rečenica „Zameniće ga čovek koji nikada nije očekivao da bude kralj“ znači da Vilijam neće sesti na tron. Autor je takođe rekao da bi u tom slučaju princ Hari mogao da postane kralj.

Podsetimo, kraljica Elizabeta preminula je u četvrtak 8. septembra, a njen poslednji ispraćaj zakazan je za ponedeljak 19. septembra. Na tronu je nasledio njen sin Čarls, a u redu za krunu sada je prvi Elizabetin unuk Vilijam. Zatim sledi njegovo troje dece, pa brat Hari i njegova deca.

Dodajmo i da su mnogi ljudi pričali kako je poznati prorok tačno predvideo događaje poput uspona Hitlera pa sve do terorističkih napada 11. septembra 2001. u Njujorku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)