Nude 60.000 evra za dadilju, ali zbog jednog detalja niko neće kod njih

Jedna imućna porodica iz Škotske suočava se sa naizgled nerešivim problemom – nudi veliki novac osobi koja bi čuvala dvoje dece starosti 5 i 7 godina, ali niko neće da radi kod njih.

U čemu je problem?

Osoba koja je spremna da prihvati posao bejbisiterke dobijala bi čak 60.000 evra godišnje, uz besplatan smeštaj i hranu ali bi od prvog dana morala da prihvati realnost a to je da u kući verovatno ima – duhova!

Naime, roditelji traže dadilju nakon što je petoro zaposlenih u poslednjih 12 meseci dalo otkaz zbog, kako tvrde, „onostranih dešavanja“ u njihovoj kući, koja su uključivala razbijanje stakala, čudne zvukove i pomeranje nameštaja, piše Miror.

Porodica je pomoć zatražila na društvenim mrežama u nadi da će se ipak naći neko dovoljno hrabar i pristati na „izazov“ u njihovoj „ukletoj“ kući u Škotskoj i nekog ko će ostati duže od prethodnih zaposlenih.

Navode da u kući žive već 10 godina, da su mnogo zauzeti poslom i često su na putu, a navodne čudne događaje nikada lično nisu iskusili, već su im o tome samo pričali njihovi bivši zaposleni, ali ističu da im je pri kupovini kuće rečeno kako se priča da je kuća ukleta, prenosi Avaz.

Oglas za posao objavljen je na stranici „Child care“.

Bejbisiterka bi, shodno oglasu, bila zadužena za pripremanje doručka deci, spremanje za školu, odvoženje i dovoženje dece iz škole i pomaganje u pisanju domaćeg zadatka, kao i spremanje mališana za spavanje.

Navode da niko od prethodnih zaposlenih nije pretrpeo nikakvu povredu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.