U trendu

Objasnila kako sami sebi da „pročitate sudbinu“ sa dlana i oduševila milione (video)

Stručnjakinja kineske kulture, Mia Yilin je na TikToku otkrila što znači pojedina linija na dlanu. Svojim objašnjenjem oduševila je milione korisnika, koji su tako sami sebi mogli ‘pročitati sudbinu’.

Ljubav – linija srca
– Ljubavna linija počinje ispod malog prsta i ide preko dlana prema srednjem prstu ili kažiprstu. Ako vam je linija srca kratka, to znači da ste moćna i tvrdoglava osoba i volite prihvatati stvari kako dođu.

@mia_yilin

What your palm lines say about your personally and career #palmreading #entertainment #personality #career #fortune#funfacts#trending #fengshui#china#chinese#chinesewithmia#mia_yilin#fyp#fypシ#Asian

♬ original sound – Mia Yilin 💖

To znači da bi vas drugi mogli izolovati i da ćete voditi težak ljubavni život.

Ali ako vam je linija dugačka i stiže do suprotnih strana dlana, ‘vrlo ste nezavisna osoba i radije biste se slomili nego savijali’, otkrila je Mia.

Karakter i karijera – linija glave
Linija glave nalazi se između palca i kažiprsta, odmah ispod linije srca.

Ona predstavlja vašu mudrost, uverenja i sposobnost razmišljanja, tvrdi Mia.

– Ako je dugačka, obazrivi ste, logični i osetljivi. Ako je linija kratka, često ćete imati poteškoća s donošenjem odluka i žuriti.

@mia_yilin

What your palm line say about your love life #palmreading #entertainment #relationship #fortune#funfacts#trending #love #fengshui#china#chinese#chinesewithmia#mia_yilin#fyp#fypシ#Asian

♬ original sound – Mia Yilin 💖

Objasnila je i da je njena vijugavost važna.

– Ravna linija nalazi se na dlanu onih koji su praktični, predani i izvrsni u nauci, tehnologiji i matematici – otkrila je stručnjakinja.

– Ako je linija kriva, vi ste nežni, tolerantni i kreativni, rođeni ste da budete u središtu pažnje i da ostvarite karijere u PR-u, medijima, društvenim naukama i književnosti, prenosi 24sata.hr

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar