U trendu

Obožavaoci Majkl Džeksona tužili njegove navodne žrtve

Tri grupe obožavalaca Majkla Džeksona tužile su pred francuskim sudom dve žrtve koje je navodno zlostavljao, Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčuka zbog klevete.

Robson i Sejfčuk, koji sada imaju 41 i 37, godina optužili su u četvoročasovnom dokumentarnom filmu Džeksona da ih je navodno godinama seksualno zlostavljao dok su bili maloletni, 1980-ih i 90-ih godina prošlog veka.

Iako nisu francuski državljani, protiv njih je podneta tužba u toj zemlji jer je tamo zakonom zabranjeno da se iznose krivične optužbe protiv preminulih, prenosi CNN.

Fanovi su Robsona i Sejfčuka tužili za simboličnu sumu od jednog evra, zbog, kako se navodi u tužbi, narušavanja sećanja na preminulog.

„Nije u pitanju novac, reč je o srcu“, rekao je Emanuel Ludo, advokat Džeksonovih fanova.

Advokati Robsona i Sejfčuka u SAD rekli su da tuženi nemaju komentara o slučaju.

Zvaničnici Suda u francuskom gradu Orleanu, gde je ranije ovog meseca održano saslušanje u ovom slučaju, rekli su da tuženi nisu prisustvovali i da nemaju pravne zastupnike u Francuskoj.

Majkl Džekson umro je 25. juna 2009. u 50. godini od srčanog udara.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    Ubuduće, molim vas, objavljujte njegove fotografije dokje još bio normalan crnac. Od ovih, kada je postao izoperisana, našminkana, feminizirana nakaza, povraća mi se.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike