U trendu

Oči su ogledalo duše: Oblik očiju otkriva vašu ličnost, i vaših prijatelja

Baš kao što boja očiju može da nam otkrije neke važne stvari o osobi isto to može i oblik.

Nejednak razmak između očiju

Pojedinci s ovim karakterističnim oblikom očiju su sposobni da vide stvari iz drugačije perspektive. Oni su genijalni i vole da analiziraju stvari. Drugim rečima, oni nude jedinstven uvid u puno stvari.

Jednak razmak između očiju

Osobe kojima je prostor između očiju jednak, imaju uravnotežen i jasan pogled na svet.

Blizu postavljene oči

Osobe koje imaju blizu postavljene oči izgledaju dramatično. Ali, generalno nemaju otvoreno mišljenje prema svetu. Takođe, imaju tendenciju da postanu preterano zavisni od drugih, i ne nose se dobro sa stresom.

Duboko usađene oči

Ovakav oblik očiju karakteriše intenzivnu, posesivnu, ali i pažljivu osobu. Ljudi duboko usađenih očiju su idealisti, kreativni i romantični do srži.

Iskošene oči

Postoje dve vrste kosih očiju. Ako su oči ukošene prema gore („mačkaste“ oči): ove osobe će učiniti gotovo sve kako bi dobile ono što žele. Ako su oči ukošene prema dole: ove osobe mogu da imaju nisko mišljenje o sebi i da budu prepuštene na milost i nemilost drugima. Gotovo da nisu u stanju da kažu „ne“.

Bademaste oči

Okruglaste i blago zašiljene ka krajevima.Osobe koje imaju ovakve oči su staložene i pune samopouzdanja. Istovremeno imaju divnu dušu i veoma su strastveni u svemu što rade, prenosi Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar