U trendu

Oduševila se jeftinim kaučem, a kada su joj rekli šta je kupila, želela je da se ‘okupa alkoholom’

Jedna devojka bila je toliko oduševljena svojom kupovinom kauča na Facebook Marketplaceu pa se odmah pohvalila svojim pratiocima na TikTok.

Influenserka po imenu Malori se u početku čudila neobičnom obliku svog novog kauča, pa je pitala svoje pratioce da li ikad pre videli okrugli kauč.

Naime, ovaj neobičan komad nameštaja je pronašla je na oglasima na Fejsbuku za skromnih 700 dolara (78.000 dinara), a novi inače košta više od 3700 dolara (preko 410.000 dinara).

@malloryonthemoon

THANK YOU TIKTOK 😭😂

♬ the perfect girl – ‍

Kako je Malori objasnila, nedavno se preselila u novi stan u Čikagu i tražila je zanimljiv kauč kako bi personalizovala svoj novi prostor. Bila je impresionirana veličinom kauča i dopalo joj se što njegovi delovi mogu da se izvlače i pomeraju. Tvrdi da nikad ranije nije videla okrugli kauč. Ali ubrzo se pokazalo da je veliki broj njenih pratilaca znao odakle potiče ovakav kauč, i to ne baš iz običnog okruženja…

Nakon što je ponosno objavila snimak svog kauča, Malori je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, devojka je od svojih pratilaca saznala da je kauč zapravo s razlogom tako jeftin i zaključila da bi sigurno trebalo da ga detaljno očisti. Pratioci su joj otkrili da ovaj kauč namenjen za svingere, te su naglasili da su ga prethodni vlasnici sigurno voleli.

Jedna žena je komentarisala: ‘Videla sam ovo u svingerskom klubu i ljudi nisu bili obučeni na njemu!’.

Druga je rekla: ‘U trenutku kad sam ovo video, pomislio sam na kauč za svingere Ostina Pauersa’.

Drugi su bili iznenađeni njegovom namenom kao i Mallory i nikada pre nisu čuli za kauč za svingere pre nego što su pročitali komentare.

Pratiocu su joj takođe predložili razne prednosti njezog jedinstvenog kauča, a jedna joj je osoba sugerisala da ukloni krug u sredini i zamijeni ga stolom, piše Miror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar