Odvela dete u bolnicu i zamolila da joj ne pišu kaznu: Oglasio se i Parking servis (foto)

Jedna sugrađanka parkirala je automobil u parking zoni ispred bolnice i umesto da plati parkiranje, na papiru ostavila poruku da joj dete ide na hemoterapiju i da joj ne pišu kaznu.

„Molim vas, nemojte nam pisati kaznu! U bolnici smo! Moje dete je pacijent pedijatrijske onkologije, trenutno na hemoterapiji. Hvala vam“, napisala je ona, ali kada se vratila do svog automobila, zatekla je nalog za plaćanje dnevne parking karte.

Tim povodom, danas se oglasio „Parking servis“ i pozvao je da stupi u kontakt s tim preduzećem kako bi joj karta bila poništena.

Kako se navodi u saopštenju „Parking servisa“, do sada se nikada nije dogodilo da to preduzeće odbije reklamaciju korisniku koji je zbog hitnog pregleda prekoračio vreme parkiranja u zoni i tim povodom se obratio preduzeću, uz priloženu medicinsku dokumentaciju.

„Parking servis“, kako se ističe, u ovakvim slučajevima maksimalno izlazi u susret građanima i na osnovu vremena pregleda ili terapije poništava nalog za plaćanje dnevne karte.

U saopštenju se navodi i da se do sada niko nije obratio „Parking servisu“ radi reklamacije naloga, zbog čega pozivaju korisnicu da im se obrati kako bi joj nalog bio poništen.

2 komentara
  1. Anonimni

    Problem bi se delimično mogao rešiti tako što bi, umesto tržnih centara na svakom ćošku, mogli da izgrade više parking garaža po celom gradu. Tako bi i ulice bile prohodne za pešake.

  2. Anonimni

    Problem parkiranja pred bolnicama, domovima zdravlja mora se sistemski resiti, jer ovako bolesnicima je veca muka kako, gde i koliko vremena se parkirati, jer je nekada mnogo duzi period cekanja pregleda odn. Intervencije od dozvoljenog vremena za parkiranje. Sta da radi pacijent koji doveze auto na parking a biva dugo zadrzan ili prebacen u drugu ustanovu, ili ga zadrze na bolnicko lecenje vise dana? Na primer ispred VMA , Domovima zdravlja u Beogradu, Vrnjackoj Banji i sl. jer nije moguce kupiti parking kartu na duze, odn.na vise dana. Ovako kako se ponasaju parking servisi je nedozvoljeno i krajnje nehumano niti dopusteno.

Napišite komentar