U trendu

Olakšajte sebi život: Ako ne možete nečega da se setite, uradite ovo sa šakom!

Postoje načini kako da sebi olakšate život, a da za njih možda niste znali, ili samo niste obraćali pažnju. Ovi trikovi će vam pomoći, ne samo da se osećate bolje, već i da pozitivno delujete na ljude oko sebe. Mogu vam biti od koristi.

Ako tragate za jeftinijim proizvodima u prodavnici, uvek gledajte na vrh ili na dno police. Trgovci ih često ne stavljaju u visinu očiju, jer je to mesto rezervisano za one skuplje.

Ukoliko želite da proverite kvalitet tonera u štampaču, isprintajte logo Google-a. On sadrži sve osnovne boje.

Što brže jedete, brže se i gojite. Naučnici su to i dokazali. Ljudi koji su jeli brzo, u mesec dana su dobili 1,8 kilograma. Oni koji s hranom nisu žurili, imali su svega 0,6 kg više.

Banana je poznata kao “voće sreće”. Zato, pojedite jednu uz doručak i osetićete kako vam raspoloženje tokom dana raste. One su odlične za borbu protiv negativnih emocija i misli.

Kafa pre vežbanja ubrzava metabolizam i pojačava proces topljenja masnoća.

Kada vas ugrize komarac, na mesto ugriza odmah stavite vruću viljušku – to će zaustaviti reakciju i više vas neće svrbiti.

Spavanje tokom dana poboljšava rad memorije i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. S druge strane, spavanje duže od devet sati može poremetiti rad imunološkog sistema, prenosi aura.ba.

Slušate li muziku dok trenirate, podići ćete 15 odsto više težine nego inače.

Pokušavate li da se setite nečega, stisnite šaku. To će pojačati aktivnost vašeg mozga i uticati da se brže setite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.