U trendu

Omiljeno piće može da otkrije detalje vašeg karaktera

Želite li da procenite osobu sa kojom se sastajete možete saznati neke detalje o njoj i na osnovu omiljenog pića. Stručnjaci su se pozabavili tom temom i identifikovali šest različitih tipova ličnosti i njihova omiljena pića.

Pivo
Pivopije su fenomenalno nekomplikovane i prirodne osobe. Raduju se malim stvarima u životu. Svojim direktnim i iskrenim načinom ponašanja uvek pokazuju šta misle. Pivopije su društveni tipovi i rado će prihvatiti poziv na zabavu. U društvu uvek zaborave na svakodnevni stres.

Na „dejtu“: Za pivopije ne postoji pravi ili savršeni „dejt“. Spontani su i rado se opuštaju – takođe i u razgovoru. Uvereni su da na sastanku s pravom osobom postoji prirodna ravnoteža.

Vino
Vinopije su senzibilni karakteri. Često se radi o zamišljenim osobama koje pažljivo posmatraju svoju okolinu. Možda se ponekad previše drže svoje logike te je – premda su zaigrane prirode – njihova ljubav prema detaljima prilično velika. U svakom slučaju, među ljubiteljima vina kriju se drage osobe sa šarmantnim i susretljivim nastupom.

Na „dejtu“: Vinopije rado ozbiljno pristupaju izlascima i žele detaljno da upoznaju drugu osobu. Vole smislena pitanja koja mogu da ih navedu na duboke filozofske rasprave – treba pripaziti, jer bi „dejt“ mogao da se pretvori u razgovor o smislu života.

Mohito
Ljubitelji mohita uvek su dobre volje i otvorenog srca. Svojim pozitivnim životnim stavom brzo zaraze druge i znaju dobro da nasmeju ljude oko sebe. Međutim, nije lako prodreti kroz njihovu fasadu i otkriti šta ta osoba zaista misli. Zato ljubitelji mohita uvek ostaju malo tajanstveni. A upravo je to „no nešto“ što jako privlači druge ljude.

Na „dejtu“: Zavaljujući spontanosti, ljubiteljima mohita može se dogoditi da brzo završe na nekoj zabavi i tamo zavladaju plesnim podijumom. „Uživaj u trenutku“ je njihov životni moto – s njima vam sigurno nikada neće biti dosadno.

Kokteli sa šampanjcem
Ko zna da uživa u koktelima od šampanjca, obično je malo suzdržanija osoba. Polako i oprezno proučava osobu nasuprot sebe. Međutim, kad se razbije led, onda se obično pokaže da je neverovatno uzbudljivo i dubokoumno biće.

Na „dejtu“: Ljubitelji koktela sa šampanjcem daju sebi dosta vremena i nikako odmah ne otkrivaju šta im se mota po glavi. Ciljano posmatraju kako bi mogli da procene drugu osobu. S druge strane, njih je teško proceniti – za to treba puno pažnje i truda.

Džin tonik
Džin tonik je jedan od klasika među gorkim pićima. Ljubitelji ovog napitka znaju šta žele. Odlikuje ih ambicioznost. Vole izazove, te ih čak smatraju prilikama od kojih mogu da rastu. Uvek su u potrazi na nečim uzbudljivim, nečim posebnim – stoga nije ni čudo da neće propustiti nijedan izlazak.

Na „dejtu“: Ljubitelji džin tonika vrlo su odlučne i direktne osobe. Ne stide se da postave otvorena pitanja kako bi dobili jasnu sliku o osobi pored sebe. Ako im se nešto ne sviđa, to će bez pardona i reći. Dobro u tome: s istom otvorenošću s kojom pristupaju sagovornicima, može se razgovarati i s njima. Ljubitelje džin tonika najviše ćete oduševiti direktnim pristupom.

„Whiskey sour“
Ko voli da pije „whiskey sour“, prilično je samouverena osoba i rado je u centru pažnje – i skladno tome rado govori o samoj sebi. Te osobe su spretne s rečima i uvek znaju šta treba da kažu kako bi privukle pažnju. Očito im stabilnost i postojanost nije glavni prioritet – pre su nagle osobe.

Na „dejtu“: Sigurno vam neće biti dosadno s njima! Pošto su ekscentrične osobe, zabaviće vas s puno otkačenih priča iz njihovog života – naravno, pri tome će naglasiti svoju glavnu ulogu. To može da bude zabavno. Ako im poklonite pažnju, možete dobro da prođete kod ljubitelja ovog pića, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.