On je stariji od nje 27 godina: „Muža su mi nazvali pedofilom“ (foto)

Endi Telford (46) sreo je svoju suprugu Bet kada je ona imala samo 16 godina. Danas u su braku i imaju dva sina. Mlada majka sada ima 19 godine, a svoju priču je u medijima ispričala zbog, kako kaže, šokantnog zlostavljanja koje je pretrpeo njen 27 godina stariji suprug.

Endi i Bet su se upoznali 2015. godine dok je on pomagao njenoj majci oko selidbe. Bet kaže da je odmah “pala na njega”. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, međutim često su u njihovom gradu trpeli maltretiranje okoline te su se preselili u Lankašir.

– Poruke koje primamo su uvredljive i žao mi je što moj suprug zbog toga toliko patio. Bez obzira na to što ljudi misle, mi smo skladan par i preselili smo se kako bi nas ostavili na miru i kako bi krenuli ispočetka. Endi je ljubav mog života i razlika u godinama tu činjenicu ne menja – ispričala je Bet za britanske medije. Ona je domaćica koja brine o njihovim sinovima.

– U početku sam se malo plašila toga šta će drugi reći ali nisam mogla da kontrolišem svoja osećanja prema Endiju. Neki moji prijatelji su rekli da je naša veza jeziva i izgubila sam neke prijatelje ali ja sam i dalje sa muškarcem koji se prema meni ponaša kao da sam princeza – dodaje ova, još uvek tinejdžerka.

Par se venčao u novembru 2016. godine i imaju dvogodišnjeg sina Timija i devetomesečnog Konvija.

– Najteže nam je bilo u oktobru 2015. godine kada su na Endijevom poslovnom kombiju napisali da je pedofil. Onda su komšije na ulici počele da viču da je pedofil, a meni su rekli da u njemu tražim očinsku figuru. Rekli su mu da je pedofil pred njegovom decom. Zbog toga smo se preselili. Nova sredina je ipak bolja i manje nas osuđuju. Naučili smo da ignorišemo sve komentare i, iako je među nama razlika 27 godina, jedno drugom savršeno odgovaramo – kaže Bet na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.