U trendu

Ona je visoka preko 2 metra i udata je za 40 cm nižeg muškarca (foto)

Manekenka Elisane Silva sa samo 10 godina bila je visoka 175 centimetara. Nastavila je da raste pa je sada ova 26-godišnja Brazilka viša od dva metra, piše Metro.

Njena visina nema veze s genetikom budući da joj je majka Ana Maria Ramos visoka 162 centimetra, a otac Luis 170 centimetara. Kasnije su otkrili da je njen rast uzrokovan benignim tumorom na hipofizi, što je uzrokovalo prekomernu proizvodnju hormona rasta i gigantizam.

„Još kao desetogodišnjakinja primećivala sam da nešto nije u redu jer sam jedina u svojoj porodici i razredu imala neverovatnih 175 centimetara. To je bio šok za celu našu porodicu jer sam tako mlada bila najviši član“, rekla je Elisane za Metro.

Nakon što je jedna brazilska televizija čula njenu priču, ponudila je da pokrije sve medicinske troškove da se izvrši nekoliko rutinskih testova kako bi Elisane saznala zašto je tako visoka.

Pre deset godina upoznala je Francinalda, koju je 2011. godine zaprosio, a venčali su se 2015.

„Onog trenutka kad sam ga upoznala, odmah sam osetila povezanost, nisam ni primetila njegovu visinu. Francinaldo je visok samo 165 centimetara, što je skoro 40 centimetara manje od mene, ali nije me briga. Iako je bio znatiželjan u vezi s mojom visinom i stanjem, nije imao nikakve zle komentare niti me je osuđivao zbog mog izgleda“, kaže manekenka.

Razlika u visini im, kaže, ne predstavlja problem. Imaju i trogodišnjeg sina Angela, koji je sada visok 94 centimetra.

„Iako smo znali da čujemo ​​komentare od ljudi na ulici dok smo šetali zajedno, više nisam u centru pažnje, sada imamo našeg lepog sina. Angelo je s tri godine već visok 93 centimetra, ali ne verujem da će narasti toliko visok kao ja jer mislim da moje stanje nije nasledno. Mislim da će narasti do prosečne visine, ali čak i ako ne bude tako, trebalo bi da prihvati jedinstveno bogatstvo koje je dobio“, ispričala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.