U trendu

Ono što je mladoženja uradio nevesti zgrozilo je sve: ‘Traži papire za razvod!’

Na mnogim venčanjima mlada i mladoženja jedno drugo hrane tortom kako bi na najslađi način ušli u novi, zajednički život, a dok neki to rade na tradicionalan i pristojan način, neki to pretvore u šalu – i preteraju.

U videu koji je podelila nevesta na društvenim mrežama, može se videti kako ona svom novom suprugu komadić torte razmaže po licu, a nakon nekoliko sekundi isto uradi on – ali na puno ružniji način koji je mnoge zgrozio, prenosi Mirror.

@kelsboyd3

#cakesmash #nobodygotcake #smash #cakesmashchallenge #hedidntgetany #kingston #tennessee #barnofmaplecreek #johndeeergreen #ohno #rusticwedding

♬ Oh No – Kreepa

Mladoženja je agresivno uzeo ogroman komad torte i bacio ga nevesti u lice. U komentarima je većina ljudi napisala kako je ovo prvi alarm da se u njemu krije agresivna osoba i kako bi trebalo da traži papire za razvod.

Ipak, nakon mnoštvo takvih komentara i upozorenja mlada se javila s objašnjenjem da su to jednostavno ‘njih dvoje’ i da je to njihova vrsta šale. ‘Oprostite, ali ovo je drugačija vrsta humora, naša vrsta’, poručila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.