Ono što prvo ugledate na ovoj slici za 35 sekundi otkriva koja je vaša tajna slabosti u ljubavi

Svako ima slabost, na ovaj ili onaj način. Ali kada je u pitanju pronalaženje ljubavi, slabost se obično zanemaruje. Narodna izreka kaže „Ljubav je slepa“. Razna pitanja se pokreću u našim glavama dok tražimo partnera. Koga izabrati i kakva će ona ili on biti? Ponekad samci pokušavaju da pronađu par, a da se nikada ne vide licem u lice. Jednostavno, oni grade neku vrstu emocionalne veze samo pričajući, ćaskajući, itd. Takođe, neki se bore da formiraju čvrste veze. Svako ima slabost kada je u pitanju pronalaženje ljubavi.

Konvergentni dokazi sugerišu da naše percepcije romantičnih partnera često nisu zasnovane na objektivnoj stvarnosti, već na pozitivnim iluzijama. Takve iluzije povećavaju samopoštovanje i, dugoročno gledano, stvaraju bolje odnose. Takođe, pozitivne partnerske iluzije ponekad štetno utiču na zdravlje.

Ono što prvo vidite na slici za 35 sekundi govori o vašoj najvećoj slabosti u izboru koga ćete voleti i otkriva mnogo o vašem ljubavnom životu. 

Pogledajte sliku iznad. Šta prvo primetite za 35 sekundi?

Može li ova optička iluzija imati neke odgovore na vaše ljubavno putovanje?

Ovu prelepu sliku kreirao je ukrajinski umetnik Oleg Šupljak. Što bliže pogledate sliku, ona ima više skrivenih značenja.

Šta prvo vidite za 35 sekundi? Neki mogu videti čoveka, pticu, sirenu ili školjku. Svi ovi likovi otkrivaju vašu slabost u izboru koga ćete voleti. Pomerite se nadole da biste saznali više.

Ptica

Ako prvo, za 35 sekundi, primetite pticu koja drži granu, to ukazuje na vašu slabost da vam je potreban neko o kome možete da brinete.

Prirodni ste negovatelj i ništa vas ne čini bolje nego da preduzmete akciju za svog partnera kako bi mu ili njen život bio bolji.

Ovo je odličan kvalitet. Ali ne treba da budete slabi i ne treba da dozvolite da vam ta strast dozvoli da se zaljubite u nekoga ko ni na koji način nema zajednički život.

Nemojte se ograničavati i na izbor partnera.

Stručnjaci kažu da „ljudi sa srećnim, punim, odraslim životima takođe imaju koristi od vaše nežne ljubavi i brige“. Zato se nemojte lako prodavati. “

Čovek

Ako prvo, za 35 sekundi, primetite lice muškarca, onda je vaša slabost možda u ljubavi, u vašem emocionalnom prtljagu.

Svako ima prošlost i nosi neku vrstu prtljaga iz prethodnih veza ili se možda bori sa sopstvenim ličnim borbama. Uobičajeno je da prethodni slomljeni srce može otežati napredovanje ili novu vezu.

Ali prirodno je da se krećemo i idemo dalje. Dakle, ako ne rizikujete u ljubavi, možda ćete propustiti ljubav koja bi mogla da zaleči te rane i učini vaš život lepim i punim boja.

Stručnjaci kažu da „samo treba da se krećete onim tempom koji je siguran i dobar za vas i vašeg partnera”.

Sirena

Ako prvo primetite sirenu za 35 sekundi, onda to može ukazivati na to da verujete da je trava uvek zelena na drugoj strani.

Kada dođe vreme da izaberete, možda ćete pomisliti da će uvek iza ugla biti neko bolji.

Možda mislite da je osoba sa kojom ste sjajna, ali uvek postoje dve strane novčića. Kako možete biti sigurni da su oni ti sa kojima treba da budete?

Stručnjak kaže da ne možete sebi pomoći. Ostajete idealisti u svakom aspektu svog života, uglavnom kada je u pitanju vaš ljubavni život. Takve ljude savetuju da ne gube samopouzdanje pred nedaćama. Budite sigurni da vas vaše sumnje ne uplaše od nekoga ko bi mogao biti isto tako poseban kao vi.

Školjka

Ako ste prvo videli školjku koja drži biser, onda ste možda pomalo materijalistički kada je u pitanju izbor ili pronalaženje životnog partnera.

Stručnjak kaže da niste sasvim površni, ali volite finije stvari.

Možda imate vezu sa nekim ko nije finansijski siguran, ali manje je verovatno da ćete ozvaničiti stvari sa njim.

Dalje, stručnjaci su sugerisali da je postojanje životnih standarda dobra stvar, ali može zamagliti vaše rasuđivanje, što otežava uspostavljanje smislene veze sa drugima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.