U trendu

Opljačkan dom najstarije srpske glumice: Nestale neprocenjive uspomene

Branka Veselinović, legenda domaće kinematografije i pozorišne scene, proslaviće uskoro 101. rođendan, ali vedar duh najstarije srpske glumice ne može da naruši ni neprijatnost sa kojom se nedavno suočila.

Naime, u novom broju magazina „Bazar“ čuvena dramska umetnica otkrila je da je njen dom u centru Beograda nedavno opljačkan.

„Prirodi i Bogu mogu da zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta. Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka. Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost koja je za mene neprocenjiva. Neke od tih uspomena su mi nestale, a među njima i ključ Novog Sada“, rekla je Branka za „Bazar“, a potom dodala da je pljačku prijavila nadležnim organima:

„Sada je sve u njihovim rukama. Zbog toga ne želim mnogo da pričam na tu temu i verujem da će nadležni organi uspešno rešiti taj slučaj“, rekla je Branka, naglašavajući da je uvek u životu, pa tako i sada nepopravljivi optimista.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar