U trendu

Optička iluzija koja otkriva jeste li introvert ili ekstrovert

Optičke iluzije uglavnom nam pokazuju kako naše oči i mozak rade zajedno da bismo videli stvari u trodimenzionalnom svetu. Mozak prikuplja informacije o svetlu, senci, dubiti i poziciji objekata oko nas i onoga što oči vide. Oči pak skupljaju informacije i šalju ih prema mozgu, gde se one obrađuju i stvara se određena percepcija sveta.

Mozak popunjava praznine ako su informacije koje su stigle do njega nepotpune i stvara sliku koja ni ne mora da bude tu, prenosi Times of India.

تست هوش در اولین نگاه چی می‌بینید؟؟؟با دقت چی میبینید؟؟؟

Posted by ‎آزمونگاه ذهن‎ on Monday, April 1, 2024

Na slici iznad vidi se splet vena ili drvo koje poprima oblik profila žene i koji otkriva jeste li introvert ili ekstrovert.

Ipak, najpre morate biti sigurni u ono što vidite i iskreni sami prema sebi.

Ako vidite profil žene

Ako ste prvo videli profil žene, imate introvertiranu ličnost  i promatrate stvari. Mudri ste i osjetljivi. Možda izvana izgledate mirno, ali ispod površine odvija se prava oluja.

Ako vidite drvo

Ako ste najpre videli žile drveta, vi ste ekstrovert. Više volite društvo nego samoću. Volite da se družite i sklapate prijateljstva, smeli ste i glasni i sami ste sebi prioritet, a u situacijama kada je to potrebno, spremni ste zauzeti se za druge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.