U trendu

Optička iluzija otkriva jednu jako važnu crtu vašeg karaktera: Šta prvo vidite?

Ova optička iluzija više je od puke vizualne zagonetke, i koju god sliku prvo ugledali otkrićete mnogo o svom karakteru.

Pažljivo pogledajte ovu ilustraciju meksičkog nadrealističkog umetnika Oktavija Okampa i zapamtite što prvo vidite jer to može otkriti vašu pažnju na detalje, piše The Sun.

Ova slika koju podelio je The Minds Journal i može u početku izgledati očigledno, ali zapravo postoji nekoliko različitih slika koje biste mogli da primetite, a šta god da ste prvo primetili govori mnogo o vama.

Stari par

Ako prvo uočite stari par, onda volite da gledate širu sliku u životu. „Trivijalne stvari vam nikada ne padaju na pamet i uvek imate pogled na život iz ptičje perspektive“, piše u članku u The Minds Journal. „Dakle, vi ste više strateg i dobro biste se snašli u jakim menadžerskim ulogama gde vidite širu sliku. Dobri ste u planiranju i ne brinete o mikro-upravljanju stvarima.“

Tri osobe

Ako ste prvi put videli dva muškarca u prvom planu i ženu u pozadini, imate neverovatnu pažnju na detalje. „Obraćate pažnju na nijanse kada drugi i ne znaju da postoje“, kaže se u članku. „Pažljivo posmatrate ljude, mesta ili stvari i teško da postoji nešto što može da prođe pored vas, a da vam ne privuče pažnju. Vi ste osoba koja je izuzetno dobra u planiranju stvari do detalja, a moglo bi se reći i da ste opsednuti sa detaljima. Poenta je: vi ste osoba orijentisana na detalje i radije biste stvari poznavali intimno nego površno.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar