U trendu

Optička iluzija otkriva jeste li avanturista ili želite mir i stabilnost (foto)

Optička iluzija koja može da otkrije da li ste avanturistički tip ili žudite za stabilnošću i rutinom na osnovu prve slike koju vidite ostavila je internet zapanjena.

Sliku je ove nedelje podelila popularna TikTokerka Mia Jilin, koja ima više od 450.000 pratilaca u aplikaciji za deljenje videa, gde je postala poznata po svojim interpretacijama različitih optičkih iluzija, prenosi Dejli mejl.

Prema kreatoru sadržaja, ova iluzija može da vam kaže da li „cvetate od uzbuđenja“ ili pronalazite mir u tišini. Slika prikazuje i ženu u haljini i obrise lica, a Mia otkriva da ono što prvo vidite može ponuditi upečatljiv znak vaše ličnosti.

Prvo je otkrila šta znači ako vidite ženu u haljini. „Ako ste prvo videli damu u haljini, onda ste avanturistička duša. Uživate u uzbuđenju i volite da isprobavate nove stvari“, objasnila je ona. „Rutina vam je dosadna i često se nađete u potrazi za novim iskustvima kako biste život učinili zanimljivim.

Zatim je objasnila šta znači ako vidite obris lica. „Ako ste prvo videli lice, onda cenite stabilnost i tradiciju“, rekla je ona. „Pronalazite utehu u rutini i više volite da se držite onoga što znate. Volite da pravite liste i držite zauzet raspored, i zaista vas nervira kada vam neko ili nešto poremeti planove.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.