U trendu

Osam godina nije brijala dlake na telu, evo kako sada izgleda (foto)

Ruskinja Katrina Hendriks, 28-godišnjakinja iz u Sankt Peterburga već osam godina ne depilira dlačice na svom telu, a to nije učinila čak niti na dan svog venčanja.

Ispričala je da je dlačice na telu počela da brija kada je imala samo 12 godina jer su joj smetale i stidila ih se. Međutim, posle osam godina shvatila je da joj dlačice rastu sve brže i da mora da ih brija svaki dan pa je 2011. godine jednostavno odlučila da će prestati da to radi.

Riješila se svih brijača i odlučila da bude prirodna. pa čak i na dan svoga venčanja.

Njena majka u početku je bila šokirana odlukom svoje ćerke, ali je sada prihvata takvu kakva je. Katrina je prepričala i kako je nepoznati ljudi često vređaju na ulici i komentarišu njen izgled nazivajući je ‘ružnom čudakinjom’, ali je naučila da ignoriše takve komentare, piše The Sun.

Kaže i kako njen suprug nije ljubitelj dlačica na ženskom telu, ali poštuje Katrininu odluku i podržava je u tome. Kada su počeli da izlaze, shvatila je da muškarci puno brže prihvate ženske dlačice nego druge žene.

– Ne radi se zapravo o dlačicama nego o pravu na izbor, o mogućnosti da budete što god želite i izgledate kako želite, a ne da prikrivate svoje osećaje i stavove – zaključila je 28-godišnja Ruskinja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.